Izkusite mogocnost narave

Vedno..

Idilična alpska pokrajina v okolici Loga pod Mangartom v vseh letnih časih razkriva nove lepote narave in vabi ven. Čas zase lahko najdete v športnih aktivnostih ali meditaciji na prostem. Poiščite pot do narave in sebe.

Dolina Soče

Dolina Soče je vodilna outdoor destinacija v Sloveniji, je dolina akcije, festivalov in odkritij. Smaragdno zelena reka omogoča raznotere vodne športe, ob njej pa vodijo številne tematske poti, ki razkrivajo dediščino prve svetovne vojne in druge zgodbe doline.

Pobegnite na aktivni odklop v slikoviti svet Julijskih Alp, Triglavskega narodnega parka in smaragdne reke Soče.

Hiša Urška priporoča:

– Celodnevni izlet v Parku Postojnska jama s kosilom
– Celodnevni izlet na Bled, obisk otoka s pletno in kosilo na Blejskem gradu
– Celodnevni izlet v Goriška Brda

Avanture in raziskovanja

Doživetja
na brzicah reke Soče

 

Brzice
smaragdne reke Soče so izjemen poligon za različne vodne športe, tolmuni in
mirnejši odseki pa ponujajo možnosti za sprostitev in ribolov. V Dolini Soče je
več kot 60 športnih agencij z usposobljenimi in izkušenimi vodniki, ki
obiskovalce že vrsto let varno vodijo po reki Soči in njenih pritokih. Reka je
bila v preteklih desetletjih večkrat prizorišče velikih mednarodnih tekmovanj v
kajaku.

 

Podajte se na pot od Alp do morja. Na poti Alpe Adria Trail, ki povezuje Avstrijo, Slovenijo in Italijo, boste v Dolini Soče naleteli na nekaj najlepših etap. Sprehodite se po Triglavskem narodnem parku, sledite Soči vse od izvira dalje, občudujte smaragdne tolmune in viseče mostove. V višjih predelih poti se boste srečali s čudovitimi razgledi na dolino in dediščino prve svetovne vojne.

Welness narave

Raziskujte lepote Triglavskega narodnega parka in obiščite neponovljive naravne znamenitosti v Dolini Soče. Lahki sprehodi ob reki Soči, smaragdni tolmuni in viseči mostovi nudijo sprostitev in polnjenje »baterij«. Prisluhnite mogočnemu šumenju slapov po dolini, kot so Boka, Kozjak in Virje. Vsrkajte lepoto Tolminskih korit in Velikih korit Soče ter iskrivost Krnskih in Kriških jezer.

 

Slovenija na dlani

Slovenija je s svojo edinstveno naravo pravi košček raja na Zemlji. Njena majhnost je vaša prednost. Zaupajte nam svoje želje, mi pa vam bomo pripravili nepozaben VIP izlet. V le eni uri vas bomo zapeljali do največjih svetovnih znamenitosti kot sta mogočna Postojnska jama in slikovit Predjamski grad. V enem dnevu lahko smučate z ledenika in plavate v kristalno čistem morju. Okušajte vrhunska vina sredi vinorodne dežele ali pa se prepustite toku mestnega življenja sredi Plečnikove Ljubljane. Povejte nam, kaj vas navdušuje – v Sloveniji boste to gotovo našli.

 

Slovenija je mala dežela na prepihu kultur. Italija, Hrvaška, Madžarska in Avstrija – za nas ni meja. Z veseljem vas bomo odpeljali na izlet tudi v sosednje države.