PRAVNO OBVESTILO

Sehr geehrte Gäste,
Wir möchten Sie darüber informieren, dass das ferienwohnungen Hiša Urška wieder geöffnet ist.

Weitere Informationen: info@hisa-urska.si.

Urška & Robert

AVTORSTVO

Avtor teksta je Hiša Urška v kolikor ni pri posameznem tekstu dodatno navedeno.
Avtorji fotografij so: Robert Zabukovec, Božo Bradaškja, Dejan Kravanja in Hiša Urška.

ZASEBNOST

Datum objave: 3. 4. 2020

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki se zbirajo, ko obiščete našo spletno stran oziroma izpolnite kontaktni obrazec na spletni strani.

Upravljalec
(kot ga določa Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavna zakonodaja, ki ureja varstvo osebnih podatkov):

Hiša Urška, Log pod Mangartom 64, 5231 Log pod Mangartom

Upravljalec spoštuje vašo zasebnost in je zavezan, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Da bi lahko osebne podatke, ki ste nam jih zaupali, uporabljali, hranili in obdelovali za določene namene, potrebujemo dovolitev.

Soglasje o varovanju in obdelavi osebnih podatkov

Podatke, ki nam jih zaupate na kontaktnem obrazcu na spletni strani, potrebujemo, da vam lahko odgovorimo na vaše vprašanje. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Preden izberete potrditveno polje od vas potrebujemo izrecno privolitev, da se strinjate z našo politiko zasebnosti.

Čas hrambe osebnih podatkov

Osebni podatki se hranijo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena (odgovor na vprašanje). Podatke, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, hranimo do preklica. V primeru, ko veljavna zakonodaja določa obvezne roke za hrambo osebnih podatkov, upravljalec izbriše osebne podatke po poteku z zakonom predpisanega obveznega roka.